14 juli 2006

ark van Noach - ark van Huibers

Iemand die anno 2006 een ark bouwt hoeft niet per definitie dezelfde visie te hebben als Noach eens, want zo verzekert de initiatiefnemer, "een wereldwijde overstroming komt er niet meer, dat heeft God beloofd".
Toch een ark bouwen, komt dan ook meer voort uit zijn verlangen om mensen te tonen hoe de ark van Noch er uitgezien moet hebben. Maar niet alleen informatie en een leuk uitje voor bezoekers is de opzet. Vooral ook het vertellen van de evangelieboodschap inspireert de enthousiaste aannemer en evangelist Huibers, die met zijn schip door Nederland wil varen en de maten van zijn schip om die reden heeft moeten beperken.

Indrukwekkend, vooral je bedenkt dat Huibers de ark helemaal in z'n eentje bouwt. Petje af! Wat mij betreft hoop ik dat het gaat lukken en dat hij heel veel bezoekers en luisteraars gaat krijgen in zijn reddingsark.

In april 2006 was hij inmiddels zover als op bijgaande foto te zien is. En wie meer wil weten, kan de 2-vandaaguitzending van begin 2006 online bekijken of downloaden.

Hmm.... heb je al tot zover gelezen dan stel ik je reactie uiteraard op prijs...